De praktijk

   Fysiotherapie en Manuele Therapie Meesters is al 25 jaar een toegankelijke en vernieuwende groepspraktijk waarin kwaliteit en een persoonlijke benadering van de patiënten centraal staan. In Best hebben wij 1 praktijk, maar om u goed van dienst te kunnen zijn werken wij momenteel op 2 locaties:

Raadhuisplein 12. Dit is onze nieuwe, moderne en sfeervolle locatie, geopend in september 2016.

rhp-pui

Deze praktijk locatie bevindt zich recht tegenover het gemeentehuis, als goede buurman van sportschool Anytime Fitness waar wij vanaf begin 2015 intensief mee samenwerken en waar wij ook terecht kunnen met onze patiënten voor actieve oefentherapie, revalidatie en training.

Elmi interieur en fysiomeesterswolkenkamer - kopie

oefenruimte Anytime

 

Hier kunt u een filmpje bekijken van onze 2e vestiging op het Raadhuisplein 12 https://www.youtube.com/watch?v=QEqRbvN7ShY

 

 

 

 

Speelheideweg 61. Het oude, vertrouwde adres waar wij 25 jaar geleden gestart zijn. Op dit adres hebben wij net zoals op het raadhuisplein de beschikking over 3 behandelkamers, en ook hier hebben we uitstekende voorzieningen voor fysiotherapie, sportfysiotherapie en manuele therapie. Uiteraard heeft deze locatie ook fitnessapparatuur voor actieve training en revalidatie.voorzijde

 

 

 

oefenruimte sp. 1 oktElmi interieur en fysiomeesters

In onze praktijk werken 5 registerfysiotherapeuten waaronder twee sportfysiotherapeuten.

Hester Endel en Lucien Meesters zijn tevens Master Manueel Therapeut.

Daarnaast is Rianne Geelen Master klinische gezondheidswetenschappen. Wij bieden al meer dan 25 jaar een bundeling van: ervaring, betrokkenheid, kennis, flexibiliteit, innovatie, wetenschap, sportiviteit en enthousiasme.

Kwaliteit

Op beide locaties beschikken wij ook over de uitstekende Winback Tecar Therapie-apparatuur (www.winback.com) waarbij wij met een combinatie van pijndemping, massage en oefentherapie uitstekende resultaten behalen.

winback-2-x

Verder zijn wij aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie (KNGF), Nederlandse Vereniging Manueel Therapeuten (NVMT) en alle fysiotherapeuten staan ingeschreven in het kwaliteitsregister voor Fysiotherapeuten en Manueel Therapeuten. De praktijk heeft contracten met alle zorgverzekeraars en we voldoen aan al hun kwaliteitseisen. Hierdoor bent u dus verzekerd van vergoeding vanuit uw aanvullende verzekering. Voor AVANS Breda en Fontys Eindhoven zijn wij al vele jaren een samenwerkingspartner op het gebied van het begeleiden van afstuderende studenten / stagiaires fysiotherapie.

Like ons ook op Facebook: Fysiomeesters.nl

Informatie en oefeningen om fit en gezond te blijven.

 

Foto’s locaties

Hieronder ziet u nog enkele foto’s van onze 2 locaties, waardoor u een indruk krijgt van hoe onze praktijk gehuisvest is en wat u bij ons kunt verwachten.

Raadhuisplein 12

rhp-loser

Daisy Anytime 2

 

 

 

Elmi interieur en fysiomeestersrhp-balie-2

rhp-raambeplakking

anytime-foto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Speelheideweg 61

 

 

doorkijkkinesisElmi interieur en fysiomeesters

 wachtkamerElmi interieur en fysiomeesters

Elmi interieur en fysiomeesters

Hesterkamer