Over Fysiomeesters

Fysio- en manuele therapie Meesters

Fysio- en manuele therapie Meesters is al ruim 26 jaar een toegankelijke, vernieuwende groepspraktijk waarin de patiënt met zijn klachten en onze kwalitatief hoogwaardige (op maat gemaakte) behandelmethodes centraal staan. Onze praktijk bestaat sinds 1992 en ons team bestaat momenteel uit 6 fysiotherapeuten, waaronder: 2 Masters Manuele Therapie, 1 Master klinische gezondheidswetenschappen en 2 sportfysiotherapeuten.

Sinds december 2016 zijn we behalve op de bekende locatie op de Speelheideweg 61 ook gestart op het Raadhuisplein 12 in het centrum van Best, naast en in samenwerking met sportschool Anytime Fitness Best.

Wij zijn dagelijks geopend van 7.30 tot 22.00 uur van maandag t/m donderdag en vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur. 

Informatie en oefeningen om fit en gezond te blijven:

fysiomeesters vind ons leuk op facebook

 

Video van locatie Raadhuisplein 12:

Hier kunt u een filmpje bekijken van onze nieuwe vestiging op het Raadhuisplein 12.

Indien nodig behandelen wij tevens aan huis. Zowel de fysiotherapeut als de manueel therapeut is per 1 januari 2006 direct toegankelijk, zonder verwijsbriefje.

rhp-licht
cardio
voorzijde

Het team

 

fysiomeesters team groepsfoto

Fysio- en manuele therapie Meesters is al sinds 1992 actief in Best en heeft in die jaren een uitstekende samenwerking opgebouwd met diverse (para) medische collega’s. De zes fysiotherapeuten die in onze praktijk werken bieden een bundeling van: ervaring, kennis, flexibiliteit, betrouwbaarheid, sportiviteit, innovatie, wetenschap en enthousiasme. Meer informatie over onze fysiotherapeuten, sportfysiotherapeuten en manueel therapeuten vindt u hier: Medewerkers Fysiomeesters